marketingadvies


Bij marketing wordt vaak gedacht aan opvallende reclamecampagnes. Maar marketing is meer dan reclame, hoewel Promotie wel een van de marketing P's is.  Die P's zijn de instrumenten die je inzet om de strategie van je organisatie te realiseren. Voordat je die middelen inzet, is het slim om helder te krijgen waar je organisatie staat en naar toe wil. Dat helpt je bij het vormen van een nieuwe en effectieve strategie, een jaarplan of marketingcommunicatieplan.

 

Graag begeleid ik je bij deze reis, die start bij de kracht van je organisatie en de behoeften van je klanten. Met elkaar ontdekken we welke positie je organisatie het beste kan innemen, welke ambitie realistisch en toch spannend is, en wat er nodig is om die te bereiken. Natuurlijk komt die P van Promotie dan langs. Maar onderschat ook de waarde van de andere P's niet; die van je Producten, de Plaats waar je actief bent, je Processen, de Prijs die je hanteert en, vaak cruciaal, je Personeel. Het resultaat is een goed gefundeerd marketingplan, waar je echt verder mee komt.

Als je een uurtje tijd vrij kunt maken, kom ik graag vrijblijvend bij je langs om samen met jou te bepalen of ik iets voor je kan betekenen. Of maken we even videocontact via Teams.